Lukander & Ruohola Oy Asianajotoimisto

EN | SE | DE

Avoimia työpaikkoja

Asianajotoimisto Lukander Ruohola HTO Oy tarjoaa parhaat liikejuridiikan palvelut perhe- ja kasvuyrityksille.

Painopistealueitamme ovat yrityskaupat ja yritysjärjestelyt, kansainväliset sopimukset, teknologia- ja IPR-juridiikka, oi­keu­den­käynnit sekä insolvenssi- ja työoikeus.

Huipputiimimme vahvistukseksi tarvitsemme nyt Turkuun kaksi juristia.

KOKENUT LIIKEJURISTI
Toivomme Sinulta muutaman vuoden työkokemusta sopivalta liikejuridiikan osa-alueelta. Erityisesti kilpailuoikeus, julkiset hankinnat ja yritysjärjestelyt ovat kasvualueita.

JURISTIN ÄITIYSVAPAASIJAISUUS
Aloitus esim. vuodenvaihteessa ja kesto arviolta 1½ vuotta. Tehtävä soveltuu vastavalmistuneelle oikeus­tieteen maisterille. Edellytämme Sinulta ha­lua kehittyä liike­juridiikan huippu­osaajaksi. Hyvät arvosanat tutkinnosta ovat tässä avuksi, samoin esim. kaupallinen korkeakoulututkinto.

YHTEISTÄ
Molemmissa tehtävissä tarvitaan asiakaslähtöisyyttä, terävää juridista oivaltamista, perusteellisuutta ja tehokkuutta. Jokainen työntekijöistämme kehittää itseään joka päivä.

Sinun tulee ilmaista itseäsi sujuvasti suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Muusta kielitaidosta on hyötyä, samoin ulkomaisesta opiskelu- tai työkokemuksesta.

Toimimme tiiviissä yhteistyössä neljällä paikkakunnalla olevien toimipaikkojemme kesken. Kansainvälinen verkostomme MSI Global Alliance tarjoaa juristeillemme mahdollisuuden harjoitteluvaihtoon eri maiden jäsentoimistoissa.

PALKKAUS
Työntekijöillämme on kiinteä kokonaispalkka, jota tarkistetaan yksilöllisesti. Lisäksi tarjoamme lounas-, virike- ja matkapuhelinedun, työsuhdematkalipun ja laajakaistan kotiin. Meillä on laaja työterveyden­huolto. Tarjoamme runsaasti täydennyskoulutusta.

Työsuhteiden alussa on kuuden kuukauden koeaika.

TIEDUSTELUT JA HAKEMUKSET
Tiedusteluihin vastaa toimitusjohtaja Jarkko Ruohola, puh. 010 320 8441, keskiviikkona 25.11 klo 8–10 tai torstaina 26.11 klo 15–17. Hakemukset pyydämme lähettämään viimeistään 30.11. osoitteeseen rekry@lrhto.fi (liitetiedostoina). Liitä hakemukseesi CV ja keskeiset todistusjäljennökset ja mainitse hakemuksessasi toivomus rahapalkan määrästä.

Käsittelemme kaikki tiedustelut ja hakemukset luottamuksellisina. Ilmoitamme haastatteluihin kutsumisesta kaikille hakijoille 12.12. mennessä.