Lukander & Ruohola Oy Asianajotoimisto

EN | SE | DE

Uusimmat toimeksiannot

Pidämme aina asiakkaidemme nimet ja muut toimeksiantoja koskevat tiedot ehdottomasti salassa, mutta tässä mainituilta yrityksiltä olemme saaneet nimenomaisen suostumuksen näiden tietojen julkistamiseen. 

Lrhto-0605.jpg

  • Avustimme Turun kaupunkia useita työntekijöitä koskeneessa työsuhderiidassa, jossa oli kysymys siitä, voitiinko muodollista jaksotyötä tehneet työntekijät siirtää yleistyöaikaan. Sekä Varsinais-Suomen käräjäoikeus että Turun hovioikeus katsoivat, että kaupungilla oli ollut oikeus tehdä mainittu muutos. Tuomio ei ole lainvoimainen.
  • Neuvoimme AMH-Systems Oy:n osakkeenomistajia yhtiön osakekannan myynnissä JTA Connection Oy:lle. Kuljetinratkaisuihin erikoistunut AMH-Systems on vahva toimija paperi-, panimo- ja elintarviketeollisuudessa sekä muussa pakkaavassa teollisuudessa. Muodostuneen konsernin liikevaihto on yli 20 miljoonaa euroa. https://www.ostologistiikka.fi/kategoriat/hankinta/jta-connection-osti-projektiyhtion
  • Avustimme Geolinja Oy:tä sen ostaessa kaikki Heapson Oy:n ulkona olevat osakkeet. Heapson Oy on PE-muoviputkistojen sekä -kalvojen asennusyritys, jonka toiminnan painopistealue on Sotkamossa Terrafame Oy:n kaivoksella. Yhtiön liikevaihto oli yli 16 miljoonaa euroa vuonna 2019 ja se työllistää 70-80 työntekijää.
  • Neuvoimme PHM Groupin johtoon kuuluvia osakkeenomistajia Norvestorin rahaston hankkiessa yhtiön osake-enemmistön. PHM on Suomen nopeimmin kasvava kiinteistöhuoltoyhtiö. PHM:n liikevaihto on noin 120 miljoonaa euroa, ja yhtiö työllistää 1200 henkilöä. https://www.kauppalehti.fi/lehdistotiedotteet/intera-partners-kiinteistohuollon-nopein-kasvaja-phm-group-hakee-alan-johtajuutta-pohjoismaissa-norvestor-sijoittaa-yhtioon/bf3453ac-0efb-3e34-8c76-3908741c56a1

Muihin viimeaikaisiin toimeksiantoihimme voit tutustua täällä.