Lukander & Ruohola Oy Asianajotoimisto

EN | SE | DE

Uusimmat toimeksiannot

Pidämme aina asiakkaidemme nimet ja muut toimeksiantoja koskevat tiedot ehdottomasti salassa, mutta tässä mainituilta yrityksiltä olemme saaneet nimenomaisen suostumuksen näiden tietojen julkistamiseen. 

Lrhto-0605.jpg

  • Avustimme ostajaa liiketoimintakaupassa, jossa Kuulalaakeri Oy:n toimiva johto Petri Rehnberg ja Joni Öfverström ostivat Kuulalaakeri Oy:n koko liiketoiminnan. Liiketoiminta siirtyi uudelle yhtiölle 1.1.2020. Kuulalaakeri on Suomen vanhin tekstiviestipalveluiden tuotekehitykseen ja toteutuksiin erikoistunut toimija, jonka päätuotteita ovat tekstiviestiliikenteen välitys ja lyhytsanomanumeroiden ylläpito.
  • Avustimme Dental-Systems Oy:n osakkeenomistajia kaupassa, jossa yhtiön koko osakekanta myytiin ruotsalaiselle Unident AB:lle.
  • Avustimme Bo LKV:n omistajia kaupassa, jossa pääomasijoitusyhtiö Saari Partners osti 52 prosenttia yhtiön osakkeista sen perustajilta. Kymmenessä kasvukeskuksessa toimiva Bo LKV kasvoi alkuvuonna miltei 70 prosenttia ja tähtää vuonna 2019 yli 24 miljoonan euron liikevaihtoon. Bon yrittäjät pitivät tärkeänä kaupan myötä Saari Partnersista saatavaa markkinointi-, rahoitus- ja kansainvälistymisosaamista sekä tukea asuntokaupassa vahvistuvan digitaalisuuden hyödyntämiseen. 
    https://www.talouselama.fi/uutiset/kiinteistovalitysmarkkinoille-rynninyt-bo-lkv-saa-uuden-enemmistoomistajan-yritys-uskoo-nousevansa-markkinajohtajaksi-lahivuosina-useissa-kasvukeskuksissa/d4971bff-7f10-424f-9e98-47292c2c65aa
  • Avustimme PHM Group Oy:tä sen hankkiessa Tingvalla Mark AB:n osakekannan. Tämä oli yhtiön ensimmäinen yritysosto Ruotsissa. PHM Groupin suurin omistaja on pääomasijoittaja Intera.

Muihin viimeaikaisiin toimeksiantoihimme voit tutustua täällä.