Lukander & Ruohola Oy Asianajotoimisto

EN | SE | DE

Kimmo Kajander

Varatuomari, oik. maist., fil. maist. Virkavapaalla 31.12.2019 saakka.

Kimmo_Kajander-5.jpg

Yhteystiedot
Puhelin: 010 320 8465
Sähköposti: etunimi.sukunimi@lrhto.fi

Tallenna Kimmo Kajanderin käyntikortti

View KimmoKajander's profile on LinkedIn    

Sihteeri
Kati Niemelä

Erikoisalat
Kansainvälinen ja kotimainen sopimusoikeus, IT-oikeus, tietosuoja/GDPR ja ulkoistukset, yhtiöoikeus, työoikeus, oikeudenkäynnit

Erikoisosaaminen
Kimmo Kajander on valmistunut Turun yliopistosta oikeustieteen maisteriksi 2013. Tätä ennen hän valmistui Turun yliopistosta vuonna 2005 filosofian maisteriksi opiskeltuaan tietojärjestelmä-, liiketalous- sekä kansantaloustiedettä.

Ennen siirtymistään Asianajotoimisto Lukander Ruohola HTO Oy:n palvelukseen Kimmo toimi lähes 12 vuotta Cargotec Oyj:n palveluksessa erilaisten hallinnon alan alihankinta- ja ulkoistustoimeksiantojen vetäjänä sekä operatiivisissa, kaupallisissa että juridisissa tehtävissä. Kimmolle on tätä kautta kertynyt runsaasti tietämystä ja rutiinia kansainvälisessä ympäristössä toimimisesta, erityisesti IT-oikeudesta ja hankintasopimuksista, kilpailutusprosesseista, intialaisesta liiketoimintakulttuurista, taloushallinnon ulkoistuksesta sekä yrityksen hallinnon organisoimisesta. Kimmo on myös suorittanut tuomioistuinharjoittelun eli auskultoinnin vuoden 2018 aikana.

Aikaisemmat toimet
Varsinais-Suomen käräjäoikeus, käräjänotaari/auskultointi 1/2018 - 1/2019
Cargotec Oyj, useita tehtäviä 4/2006-4/2013
MacGregor Finland Oy, useita tehtäviä 5/2002-4/2006

Kielitaito
englanti, ruotsi