Juhani Ekuri

Asianajaja, varatuomari

Yhtiön osakas

Yhteystiedot

010 320 8423 juhani.ekuri@lrhto.fi Tallenna käyntikortti

Erikoisalat
Yritys- ja kiinteistötransaktiot, yhtiö- ja arvopaperimarkkinaoikeus, työoikeus

Erikoisosaaminen
Asianajaja Juhani Ekuri on erikoistunut yritysjärjestelyjen ja kiinteistötransaktioiden sekä työoikeudellisten toimeksiantojen hoitamiseen.

Ekuri on avustanut useita asiakkaitamme erilaisten yritysjärjestelyjen ja kiinteistötransaktioiden suunnittelussa ja toteuttamisessa. Lisäksi Ekuri on avustanut useita lista- ja laajalti omistettuja yhtiöitä erilaisissa yhtiö- ja arvopaperimarkkinaoikeudellisissa toimeksiannoissa kuten listautumisissa, esitteiden laatimisessa ja tiedonantovelvollisuuteen liittyvissä kysymyksissä sekä toiminut puheenjohtajana ja asiamiehenä yhtiökokouksissa.

Ekuri hoitaa myös jatkuvasti erilaisia työoikeudellisia toimeksiantoja ja avustaa säännöllisesti asiakkaitamme yt-menettelyissä, paikallisten sopimusten tekemisessä sekä haastavissa virka- ja työsuhteen päättämistilanteissa ja virka- ja työsuhderiidoissa.

Ekuri on valmistunut Turun yliopistosta oikeustieteen kandidaatiksi 2006 ja aloittanut Asianajotoimisto Lukander Ruohola HTO Oy:n palveluksessa keväällä 2007. Vuosina 2008―2009 Ekuri auskultoi Toijalan käräjäoikeudessa ja vuonna 2011 hänet otettiin Suomen Asianajajaliiton jäseneksi.

Kielitaito
englanti, ruotsi