Palvelut

Asianajotoimisto Lukander Ruohola HTO Oy:n osaaminen on vahvaa kaikilla liikejuridiikan alueilla. Tarjoamme parhaat liikejuridiikan palvelut perhe- ja kasvuyrityksille. Tuemme liiketoimintasi kasvua ja kansainvälistymistä. Pätevä ja kokenut henkilökuntamme sekä laaja yhteistyöverkostomme takaavat onnistuneen lopputuloksen. Hinnoittelemme palvelumme aina siten, että tuotamme asiakkaalle lisäarvoa.

Toimistomme asianajajat kuuluvat Suomen Asianajajaliittoon. Asianajaja on velvollinen noudattamaan toiminnassaan lakia ja hyvää asianajajatapaa. Sitä koskevat ohjeet ja muut asianajajia koskevat määräykset ovat Suomen Asianajajaliiton kotisivuilla osoitteessa www.asianajajaliitto.fi.

Palvelemme suomen, ruotsin, englannin, saksan ja espanjan kielellä. Toimistomme on kansainvälisen MSI Global Alliancen jäsen. Jäsenyyden kautta toimistollamme on yhteistyökontakti yli sadassa eri maassa.

Asianajotoimisto Lukander Ruohola HTO Oy:n ja sen osakkaiden vastuu toimeksiantoihin liittyvistä mahdollisista vahingoista on kaikissa tapauksissa rajoitettu enintään 1.000.000 euroon. Toimisto ylläpitää tämän määräisen vastuuvakuutusturvan.

Arvoperustamme

Missiomme on: yhdessä vastuullisesti ja kannattavasti asiakkaan parhaaksi.

Me olemme:

  • asiakaslähtöinen
  • asiantunteva
  • kunniallinen
  • luotettava
  • yhteisöllinen