Kansainväliset yhteydet

Asianajotoimisto Lukander Ruohola HTO Oy:n asianajajilla ja muilla juristeilla on monipuolinen kokemus perhe- ja kasvuyritysten kansainvälistymisen tukemisessa. Neuvomme päivittäin asiakkaitamme jälleenmyynti-, toimitus- ja agenttisopimuksissa, lisenssiasioissa, ulkomaisten yhteistyökumppanien kanssa tehtävissä sopimuksissa tai avainhenkilöiden sijoittumista koskevissa selvityksissä. Olemme avustaneet monissa rajat ylittävissä yrityskaupoissa, yhteisyritysten perustamisessa ja kansainvälisissä fuusioissa.

Edustamme Suomessa yksinoikeudella kansainvälistä MSI Global Alliance -verkostoa. MSI on yksi maailman kymmenestä suurimmasta itsenäisten asianajotoimistojen verkostosta. Jäsentoimistoissa työskentelee yhteensä yli 10 000 asianajajaa ja muuta juristia yli 100 maassa. Jäseniä on Amerikassa,  Aasiassa, Afrikassa, Euroopassa ja Lähi-Idässä. Tapaamme säännöllisesti keskeisten maiden MSI-kollegoja.

MSI Global Alliance -verkostoon kuuluvien jäsentoimistojen avulla voimme nopeasti, luotettavasti ja kustannustehokkaasti palvella asiakkaitamme, jotka toimivat kansainvälisesti tai suunnittelevat toimintaa ulkomailla.

Ota yhteyttä:

Krista Siro

osakas, asianajaja

Jarkko Ruohola

toimitusjohtaja, osakas, asianajaja