Konkurssit ja yrityssaneeraukset

Toimistollamme on vuosikymmenien kokemus konkurssipesien hoidossa. Osaavan ja vastuullisen toimintamme ansiosta nautimme muun muassa yksityisten ja julkisten rahoittajien, vakuutuslaitosten sekä Verohallinnon luottamusta. Pesänhoidossa panostamme tehokkuuteen tähdäten siihen, että konkurssista asianosaisille aiheutuvat taloudelliset menetykset jäisivät mahdollisimman vähäisiksi. Osaavat ja kielitaitoiset asianajamme hoitavat tehokkaasti myös kansainvälisiä toimintoja harjoittaneiden yritysten konkurssimenettelyt. Käytettävissämme on monipuolinen yhteistyöverkosto muun muassa omaisuuden realisoinneissa ja toiminnan tarkastuksissa.

Yrityssaneerauksiin liittyvissä eri tehtävissä olemme toimineet siitä lähtien, kun laki yrityksen saneerauksesta astui voimaan. Asianajajamme ovat toimineet menestyksekkäästi selvittäjinä haastavissakin yrityssaneerauksissa. Onnistunut yrityssaneeraus edellyttää usein laaja-alaista eri oikeudenalojen hallintaa sekä liikkeenjohdollista ymmärrystä.

Autamme yrityksiä selviytymään taloudellisista ongelmistaan myös vapaaehtoisten saneeraus- ja velkajärjestelytoimenpiteiden avulla, mikäli tarvetta lakisääteiseen yrityssaneeraukseen ei ole.

Turvaamme asiakkaittemme edut myös liikekumppanien konkursseissa ja muissa maksukyvyttömyystilanteissa.

Ota yhteyttä:

Matti Kökkö

osakas, asianajaja

Petri Arnamo

osakas, asianajaja

Iiro Hollmén

osakas, asianajaja