Lukander & Ruohola Oy Asianajotoimisto

EN | SE | DE

Palvelumme yksityishenkilöille

Palvelemme yksityisasiakkaita laajasti erilaisissa oikeudellisissa kysymyksissä. Lakimiehillämme on laaja kokemus muun muassa perhe- ja perintöoikeudessa, asuntokauppoihin tai rakentamiseen liittyvissä ongelmissa, yksityishenkilöiden välisissä riidoissa, erilaisten sopimusten laatimisessa, työsuhteeseen liittyvissä asioissa sekä vahingonkorvauskysymyksissä.

Etämyynnin ennakkotiedot kuluttaja-asiakkaille.

Palveluhinnasto

Perhe- ja perintöoikeus

Laadimme testamentteja ja avioehtosopimuksia, toimitamme perunkirjoituksia sekä suoritamme osituksia ja perinnönjakoja. Riitaisissa tilanteissa voimme toimia asiakkaamme avustajana ja olemme käytettävissä myös pesänselvittäjän ja -jakajan tehtäviin.

Riita-asiat

Avustamme asiakkaitamme kaikentyyppisissä yksityisten välisissä tai yksityisen ja yrityksen välisissä riitakysymyksissä. Meillä on vankka kokemus muun muassa kiinteistö- ja asuntokauppaan liittyvistä ongelmatilanteista ja avustamme usein myös rakentamiseen tai kaavoitukseen liittyvissä oikeudellisissa kysymyksissä.

Rikosasiat

Palvelemme valikoituja asiakkaita vaativissa rikosjutuissa. Meillä on laaja kokemus mm. talousrikosjutuista, työturvallisuusrikosasioista ja yrityssalaisuuden rikkomista koskevista asioista. Avustamme sekä vastaajia että asianomistajia.  

Sopimukset

Sopimusten laatiminen on järkevää jättää asianajajan tehtäväksi. Tällöin on mahdollista etukäteen varautua riskeihin, joita esimerkiksi erilaiset olosuhteiden muutokset voivat myöhemmin aiheuttaa. Yritysasiakkaillemme sopimusneuvonta on eräs toimintamme painopistealueista ja suosittelemme sitä myös yksityisasiakkaillemme.

Työsuhdeasiat

Työsuhdeasioissa avustamme sekä työnantajan edustajaa että työntekijää, oli kysymyksessä sitten työsopimuksen laatiminen, työsuhteen irtisanominen tai työtapaturma. Työoikeus kuuluu toimistomme erityisiin painopistealueisiin.

Vahingonkorvausasiat

Olemme käytettävissä myös silloin, kun yksityishenkilöä kohtaa esimerkiksi vakava onnettomuus tai vahinko, tai hän joutuu rikoksen uhriksi. Korvausten vaatiminen ja saaminen edellyttää oikeudellista asiantuntemusta.

 

Ota yhteyttä: