Sopimukset

Avustamme päivittäin eri toimialoilla toimivia keskisuuria ja suuria asiakasyhtiöitämme kotimaisissa ja kansainvälisissä sopimusasioissa, konepajayrittäjistä ja kuljetusyhtiöistä ohjelmistotaloihin, bioteknologiaan ja lääketeollisuuteen. Palvelemme sekä asiakkaita, joilla ei ole omaa juristia, että toimimme yhteistyössä yritysten omien in-house lakiosastojen kanssa. Huomioimme työssämme aina myös asiakkaan toimialan erityispiirteet sekä mm. tietosuojakysymykset.

Toimistomme ydinosaamista on erilaisten sopimusten laatiminen ja kommentointi sekä avustaminen sopimusneuvotteluissa tai mahdollisissa sopimussuhteisiin liittyvissä ongelmatilanteissa. Asiantuntevat juristimme avustavat kustannustehokkaasti kaikissa yksityisten ja yritysten toimintaan liittyvissä sopimusasioissa. Kehitämme mielellämme myös kokonaisvaltaisesti asiakkaidemme sopimustoimintaa riskienhallinnan osana.

Oli kysymys sitten kertaluontoisesta projektista, pitempikestoisesta liikesuhteesta tai yksinkertaisesta tarjoukseen tai tilaukseen saadusta hyväksyvästä vastauksesta, liikesopimuksen tarkoituksena on määrittää yhteistyön pelisäännöt ja vahvistaa osapuolten yhteinen tahto. Hyvä ja etukäteen harkittu sopimuskäytäntö eli sopimusstrategia on keskeinen osa yrityksen riskienhallintaa.

Ota yhteyttä:

Krista Siro

osakas, asianajaja

Kimmo Tenhovirta

osakas, asianajaja