Sukupolvenvaihdos

Perheyrityksen sukupolvenvaihdos on usein monivaiheinen ja jopa vuosia kestävä tapahtumasarja, jossa osaamme tunnistaa parhaat ratkaisut. Ennen sukupolvenvaihdosta tutkimme sen, onko tarpeen muokata yritysrakennetta tekemällä jakautuminen, sulautuminen tai muita toimenpiteitä taseen keventämiseksi tai yritysryhmän rakenteen selkeyttämiseksi.

Yhtiö- ja verolainsäädännön vaatimusten lisäksi sukupolvenvaihdoksissa on tärkeää sovittaa yhteen yrittäjäperheen tavoitteet. Sukupolvenvaihdoksen toteuttamisvaihtoehtoihin liittyy useita veronhuojennussäännöksiä ja muita verotukseen liittyviä kysymyksiä, joiden soveltamisessa voimme olla apunasi.

Me täällä Asianajotoimisto Lukander Ruohola HTO Oy:llä haluamme avustaa ja olla tukena koko moniulotteisen sukupolvenvaihdoksen ajan. Asianajajamme huolehtivat siitä, että niin luopujan kuin jatkajan edut tulevat parhaalla mahdollisella tavalla turvatuiksi. Ole hyvissä ajoin yhteydessä meihin, niin toteutetaan yhdessä tavoitteidenne mukainen sukupolvenvaihdos.

Ota yhteyttä:

Harri Lukander

asianajaja

Iiro Hollmén

osakas, asianajaja