Teknologia ja data

Asianajajillamme on vankka kokemus erilaisten teollisten ratkaisujen, ohjelmisto- ja mobiilisovellusten ja muiden teknologisten innovaatioiden kaupallistamisesta sekä näihin liittyvistä juridisista tarpeista. Toimimme oikeudellisena neuvonantajana sekä yritysten strategisena kumppanina teknologiahankkeissa laatimalla teknologian hyödyntämiseen liittyviä sopimuskokonaisuuksia, käyttöehtoja ja kaupallistamismalleja. Lisäksi avustamme säännöllisesti asiakkaitamme sopimusjärjestelyissä, joissa kaupallistettavaan tuotteeseen liittyy erilaisen tiedon liikkumista, ohjelmistoja tai sovelluksia.

Innovaatiot ja uudet teknologiat ovat yhä useampien yritysten kaupallisen kasvun perusta. Erilaisten IT-ratkaisujen toimittajien ohella myös perinteisiltä teknologia-aloilta kuten kone-, sähkö- ja elektroniikkateollisuudelta edellytetään yhä enemmän teknologiajuridiikan ja muuttuvan toimintaympäristön vaatimuksia, jotta tuotteet pysyvät kilpailukykyisinä digitalisoituvassa ja globaalissa markkinassa eikä yritys menetä oikeuksiaan kolmansille.

Palvelemme kaikkia teollisia yrityksiä, kehitys- ja palveluyrityksiä sekä startup-yrityksiä kaikissa teknologiaoikeuteen liittyvissä asioissa. Asiakkainamme on perinteisten teknologiayritysten lisäksi myös kasvuyrityksiä, pääomarahastoja ja -sijoittajia. Neuvomme säännöllisesti tietosuojaan (GDPR) ja tietoturvajuridiikkaan liittyvissä asioissa. Asianajajamme ovat toteuttaneet myös lukuisia teknologiapainotteisia due diligence -tarkastuksia yrityskauppojen tai sijoitusprosessien yhteydessä.

Ota yhteyttä:

Mikko Jalkanen

toimitusjohtaja, osakas, asianajaja