Työoikeus

Olemme osaava ja kokenut kumppani työsuhteisiin liittyvissä kysymyksissä. Asianajajamme toimivat neuvonantajina laaja-alaisesti eri työoikeudellisissa tilanteissa. Tunnemme monien toimialojen työoikeudelliset erityispiirteet ja meille on itsestäänselvyys, että opettelemme tuntemaan asiakkaan toimialan huolellisesti. Emme kavahda myöskään uusia haasteita.

Tapamme toimia on mutkaton ja se perustuu henkilökohtaiseen palveluun sekä kustannusten ennakoitavuuteen. Näillä kulmakivillä työoikeuspraktiikkaamme on saanut nauttia hyvästä yhteistyöstä vuosikausia jatkuneissa asiakassuhteissa.

Autamme asiantuntevasti ja kustannustehokkaasti ennaltaehkäisemään ja ratkaisemaan työsuhteisiin liittyviä riitoja. Meillä on syvällistä osaamista yrityksen uudelleenjärjestelytilanteisiin ja yrityskauppoihin liittyvissä työoikeudellisissa kysymyksissä. Asiantuntijamme ovat kokeneita henkilöstön palkitsemiseen ja sitouttamiseen liittyvissä kysymyksissä, kuten henkilöstöanneissa, optiojärjestelyissä ja henkilöstörahaston perustamisessa sekä näihin liittyvissä verokysymyksissä.

Vaativatkin työoikeudelliset tilanteet, kuten yhteistoimintaneuvottelujen läpivienti ja paikallisten sopimusten neuvotteleminen, työehtosopimuksen muutostilanteet tai vaikkapa työelämän tietosuoja-asiat onnistuvat asiantuntijoidemme avulla sovitussa aikataulussa ja riskit tunnistaen.

Neuvomme myös kansainvälisiä konserneja Suomen työlainsäädännön soveltamisessa ja integroinnissa konsernin henkilöstöohjeistukseen. Asianajotoimistomme asiakkaana saat käyttöösi myös kansainvälisen verkostomme, jonka avulla voimme tarjota sinulle kohdemaan lainsäädännön tuntevan asiantuntijan vaativimpiinkin tilanteisiin.

Ota yhteyttä:

Juhani Ekuri

osakas, asianajaja

Milla Forsman

asianajaja