Lukander & Ruohola Oy Asianajotoimisto

EN | SE | DE

Yrityssaneeraukset

Olemme toimineet yrityssaneerauksiin liittyvissä eri tehtävissä siitä lähtien, kun laki yrityksen saneerauksesta astui voimaan. Asianajajamme ovat toimineet menestyksekkäästi selvittäjinä haastavissa yrityssaneerauksissa ja nautimme esimerkiksi yksityisten ja julkisten rahoittajien, vakuutuslaitosten sekä verohallinnon luottamusta. Turvaamme asiakkaittemme edut myös näiden omien asiakkaiden ja liikekumppanien yrityssaneerauksissa.

Selvittäjän laajalla kokemuksella on keskeinen merkitys yrityssaneerauksen onnistumisessa. Selvittäjän pitää varsinaisen yrityssaneerausjuridiikan lisäksi ymmärtää liike-elämää ja pystyä huolehtimaan vaikeassa tilanteessa sopimussuhteista niin asiakkaisiin kuin tavarantoimittajiin. Näissä vaihtelevissa ja monitahoisissa kysymyksissä pystymme hyödyntämään koko toimistomme osaamista.

Autamme yrityksiä selviytymään taloudellisista ongelmistaan myös vapaaehtoisten saneeraus- ja velkajärjestelytoimenpiteiden avulla, mikäli tarvetta varsinaiseen tuomioistuimessa tapahtuvaan yrityssaneeraukseen ei ole.

Ota yhteyttä: