Referenssit

Pidämme aina asiakkaidemme nimet ja muut toimeksiantoja koskevat tiedot ehdottomasti salassa, mutta tässä mainituilta yrityksiltä olemme saaneet nimenomaisen suostumuksen näiden tietojen julkistamiseen.

21.9.2023

Luonkos Finland Oy

Neuvoimme Luonkos Finland Oy:n liiketoiminnan myynnissä E-Brands Globalille. Luonkos kehittää ja valmistaa luonnonkosmetiikkaa, joka on vegaanista, vedetöntä ja muovitonta. Liiketoimintakauppa mahdollistaa Luonkos-tuotteiden ja -brändin laajan kansainvälistymisen. Lue lisää.

11.9.2023

L-Group Oy

Avustimme L-Group Oy:tä ja sen osakkeenomistajia järjestelyssä, jossa L-Group Oy perusti HL-Hydraulics Oy -nimisen tytäryhtiön liiketoimintakokonaisuuden hankkimiseksi Hydroline Oy:ltä. Transaktiossa HL-Hydraulics Oy:lle luovutettiin Hydroline Oy:n aikaisemmin harjoittama huolto-, ja korjausliiketoiminta sekä projektisylinterien suunnittelu- ja valmistusliiketoiminta.

7.9.2023

Alisa Pankki Oyj

Neuvoimme Alisa Pankki Oyj:tä vuoden 2023 varsinaisen yhtiökokouksen järjestelyissä. Asianajaja Jarkko Ruohola toimi kokouksen puheenjohtajana. Kokouksessa mm. päätettiin yhtiön toiminimen muuttamisesta Alisa Pankki Oyj:ksi. ”Yhteistyö Lukander Ruoholan kanssa sujui todella hyvin”, kertoo lakiasiainjohtaja Piia Vuoti.

30.8.2023

Envor Group Oy

Avustimme Envor Group Oy:tä Envor-konsernin biokaasuliiketoiminnan myynnissä Nevel Oy:lle. Myyty liiketoiminta on yksi Suomen suurimpia biokaasun tuotantokokonaisuuksia, joka tuottaa energiaa 51 GWh. Osapuolet sopivat myös laajasta yhteistyöstä biohajoavien sivuvirtojen käsittelyssä. https://yle.fi/a/74-20047463

9.8.2023

SoftCompounder Oy

Neuvoimme SoftCompounder Oy:tä, kun se hankki 40 % MP Soft Oy:n osakekannasta. SoftCompounder Oy (Softhaven) tukee ja kehittää yrittäjävetoisia suomalaisia ohjelmistotuote- ja teknologiayrityksiä pitkäjänteisesti. MP Soft auttaa asiakkaitaan tehostamaan ja automatisoimaan omia suunnitteluprosessejaan.

5.7.2023

Investors House Oyj ja Ovaro Kiinteistösijoitus Oyj

Avustimme mm. Investors House Oyj:n ja Ovaro Kiinteistösijoitus Oyj:n muodostamaa konsortiota Keski-Suomen hyvinvointialueen kanssa solmitussa kiinteistöjä koskevassa sopimuskokonaisuudessa, jonka myötä Jyväskylän Kukkula-hanke etenee hankekehitysvaiheeseen. Hankkeen myötä Jyväskylän vanhan keskussairaalan alueelle suunnitellaan rakennettavan arviolta noin 300 miljoonan euron edestä ensisijassa asuntoja.

4.7.2023

Logistikas Oy

Avustimme KH Group Oyj:tä, Olderman Oy:tä ja muita osakkeenomistajia Logistikas Oy:n osakekannan myynnissä ruotsalaiselle Logent AB:lle. Kaupan velaton kauppahinta oli 23,5 miljoonaa euroa. Logistikas tarjoaa lähi- ja sisälogistiikan palveluita kymmenellä paikkakunnalla Suomessa. ”Olimme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön Lukander Ruoholan kanssa”, kertoo KH Groupin sijoitusjohtaja Tommi Rötkin.

15.6.2023

BST Finland Oy

Neuvoimme BST Finland Oy:tä, kun se hankki PIL Paloilmoitinliike Oy:n. BST-konserni on johtava pohjoismainen paloturvallisuusalan toimija. Konsernin liikevaihto on yli 150 miljoonaa euroa. Pääomistaja on Norvestorin rahasto.

12.6.2023

Aura Klinikka Oy

Avustimme Aura Klinikka Oy:tä liiketoimintojen myynnissä. Hedelmöityshoitoliiketoiminnan osti Mehiläinen Oy ja gynekologisen vastaanottotoiminnan Lääkärikeskus Aava Oy. https://www.ts.fi/uutiset/6022030

30.5.2023

Porin Hammaspalvelu Oy

Avustimme Porin Hammaspalvelu Oy:tä Porin Palojoenkulman hammaslääkäriaseman liiketoiminnan ostamisessa Terveystalo Oyj:ltä. https://www.satakunnankansa.fi/satakunta/art-2000009621300.html

24.5.2023

Hansdotter Oy

Neuvoimme markkinointitoimisto Hansdotter Oy:tä, kun se hankki Mediascope Oy:n liiketoiminnan. Kaupalla Hansdotter hankki digitaalisiin palveluihinsa saumattoman liitynnän käyttöliittymäsuunnitteluun ja tekniseen tuotekehitykseen. https://www.ts.fi/uutiset/6003021

5.4.2023

Musti Group Oyj

Avustimme Musti Group Oyj:tä sen hankkiessa lemmikkiruokatehdas Premium Pet Food Suomi Oy:n täyteen omistukseensa. Musti Group työskentelee vihreämmän yhteiskunnan puolesta ja etsii aktiivisesti keinoja vähentää logistiikan päästöjä ja sen tavoitteena on käyttää 100-prosenttisesti uusiutuvilla energialähteillä tuotettua energiaa kaikissa pohjoismaisissa toiminnoissa. Hankittu tehdas tukee tätä tavoitetta, sillä kaikki tuotantoprosessissa käytettävä energia tulee uusiutuvista lähteistä ja tehtaalla on omat aurinkopaneelit, jotka tuottavat osan sen tarvitsemasta energiasta.

17.3.2023

PerkinElmer Inc. ja Wallac Oy

Avustimme PerkinElmer Inc. -konsernia ja konsernin suomalaista yhtiötä Wallac Oy:tä elintarvikeanalytiikka- ja laboratorioliiketoimintojen globaalin myyntitransaktion Suomea koskevassa osuudessa. Yrityskaupan kokonaiskauppahinta oli 2,45 miljardia Yhdysvaltain dollaria.

2.3.2023

Raisio Oyj

Neuvoimme Raisio Oyj:tä kalanrehuliiketoiminnan ja tytäryhtiön Raisioaqua Oy:n myynnissä Finnforel Oy:n, Heino Groupin ja amerikkalaisen AllTech Corporationin muodostamalle konsortiolle. Tehdas jatkaa toimintaansa Raisio Oyj:n tehdasalueella, minkä vuoksi järjestelyyn sisältyi joukko liitännäissopimuksia. https://www.kauppalehti.fi/uutiset/finnforel-ostaa-raision-kalarehutoiminnan-hallituksen-puheenjohtaja-pekka-viljakainen-rehu-on-meille-vahan-kuin-akut-elon-muskille/f4dac063-24e5-4211-82b6-83eaee17c95e

7.2.2023

Uudenkaupungin Työvene Oy

Avustimme Uudenkaupungin Työvene Oy:n yrityskaupassa, jossa virolainen Baltic Workboats AS tuli omistamaan puoliosuuden uudesta emoyhtiöstä Nordic Yards Oy:stä. Työvene Oy on Suomen suurin työvenevalmistaja, joka on erikoistunut matkustajalauttoihin, losseihin, monitoimialuksiin, luotsiveneisiin, meripelastusaluksiin sekä partiointi- ja poliisiveneisiin. Meillä on ollut ilo avustaa 15 vuoden aikana jo neljästi Työvene Oy:n omistusjärjestelyssä, kun perustajat ovat vaiheittain jääneet eläkkeelle ja yritykseen on tullut uusia omistajia. https://www.talouselama.fi/uutiset/lossien-ja-poliisiveneiden-valmistaja-liittoutui-virolaisen-kilpailijansa-kanssa-tahtaavat-nyt-yhdessa-eurooppaan/653ace30-607f-4752-9ca7-526b251294ff?toc=6-2023

19.1.2023

LVI-Press Oy

Avustimme myyjiä LVI-Press Oy:n osakekannan myymisessä Bravidalle: https://www.bravida.fi/lehdisto/uutiset/2022/bravida-laajentaa-toimintaansa-lounais-suomeen/  

2.1.2023

BB Logistics Oy

Avustimme BB Logistics Oy:n omistajia järjestelyssä, jossa merkittävä osa yrityksestä myytiin Euroports Finland Oy:lle. BB Logistics on vahvasti kasvava, luotettava logistiikkapalvelujen tarjoaja, joka toimii viidessä satamassa Suomessa: Kemissä, Oulussa, Kristiinankaupungissa, Kaskisissa ja Haminassa. Toiminnan keskeisessä asemassa on vastuullisuus, mikä kiteytyy turvallisuus-, ympäristö- ja laatunäkökulmana.

21.12.2022

Stockmann Oyj

Avustettuamme  vuonna 2017  Stockmann Oyj Abp:tä  Herkku-liiketoiminnan myynnissä saimme yhtiön yrityssaneerauksen yhteydessä hoitaaksemme erimielisyyden, kun alivuokralainen esitti vaatimuksia päättyneen vuokrasopimuksen vuoksi. Stockmann oli yrityssaneerauksensa vuoksi irtisanonut päävuokrasopimuksen, jolloin myös alivuokrasopimus oli päättynyt. Sekä käräjäoikeus saneerauspäätöksessä että hovioikeus ja korkein oikeus vahvistivat Stockmannin kannan siitä, että alivuokrasopimuksen päättymisestä johtuva vahingonkorvaus luettiin saneerausohjelman mukaan käsiteltäväksi ns. saneerausvelaksi. Alivuokralaisen vaatimus velan katsomisesta uudeksi velaksi hylättiin ja alivuokralainen velvoitettiin korvaamaan päämiehemme oikeudenkäyntikulut.  Lue lisää asiasta blogistamme.

19.12.2022

Bassadone Group / Auto-Bon Oy / Autoverkkokauppa.fi

Avustimme Bassadone-konsernia kahdessa eri yrityskaupassa. Auto-Bon Oy hankkii 28.11.2022 allekirjoitetulla kauppakirjalla Länsiauto Oy:ltä Opel-maahantuontiliiketoiminnot Suomessa ja Baltiassa sekä Opel-autoliikkeen Tallinnassa. Toisessa kaupassa Autoverkkokauppa.fi hankkii 15.12.2022 allekirjoitetuilla kauppakirjoilla MetroAuto Oy:ltä Tampereen ja Espoon Niittykummun autokaupan toimipisteet.

Osakekaupan ja liiketoimintakauppojen toimeenpano edellyttää kilpailuviranomaisten hyväksyntää Suomessa ja Baltiassa.

2.12.2022

BST Finland Oy

Avustimme BST Finland Oy:tä, kun se hankki PK Sprinkleriasennus Oy:n. BST-konserni on johtava pohjoismainen paloturvallisuusalan toimija. Konsernin liikevaihto on runsas 140 miljoonaa euroa. Pääomistaja on Norvestorin rahasto.

Näytä lisää

Lisää referenssejä »