Referenssit

15.1.2021

KPK Yhtiöt Oyj

Avustimme KPK Yhtiöt Oyj:tä, kun se hankki Suomalainen Lehtipaino Oy:n osake-enemmistön. KPK Yhtiöt -konserni on yrityskaupan jälkeen Suomen toiseksi suurin paikallismediatalo. Kaupan jälkeen konserni julkaisee yhteensä 16:ta paikallislehteä, kahdeksaa kaupunkilehteä, kahta maakuntalehteä ja yksittäisiä matkailulehtiä. Konsernin liikevaihto tulee olemaan noin 45 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 420 ihmistä.
Lue lisää.

12.1.2021

Logistikas Oy:n myynti Sievi Capital Oyj:lle

Neuvoimme myyjiä Logistikas Oy:n ja Logistikas Hankinta Oy:n osake-enemmistön myynnissä Sievi Capital Oyj:lle. Kilpailu- ja kuluttajavirasto hyväksyi yrityskaupan ilman ehtoja. Logistikas-ryhmä on yksi Suomen johtavia logistiikkapalvelujen tarjoajia, jonka palvelukokonaisuus sisältää lähilogistiikan, sisälogistiikan ja paikallisvarastoinnin, logistiikan asiantuntijapalvelut ja hankintapalvelut. 
Lue lisää.

14.12.2020

Lyyti Oy

Olemme avustaneet Lyyti Oy:tä sen kansainvälistymisessä, mm. Lyytin ostaessa paikallisen jakelijansa Ranskassa sekä Lyytin laajentuessa Hollantiin.  Lyytin SaaS-pohjainen tapahtumanhallintajärjestelmä on markkinoiden kattavin. Yhtiön pääomistaja on Vaaka Partnersin rahasto. Lue lisää.

24.11.2020

Charmia Group Oy

Olemme pitkään avustaneet Charmia Group Oy:tä sen kasvussa ja brändiuudistuksessa. Charmia Group Oy on keittiö- ja kylpyhuonekalusteita valmistava suomalainen perheyritys, joka on investoinut viime aikoina voimakkaasti omaan Charmia-mallistoon ja kotimaiseen tuotantoon Loimaan modernisoidussa, korkean automaatioasteen kalustetehtaassa. Charmia Groupin ensimmäinen Kalustetukku-myymälä avattiin Loimaalla 1993, ja nyt franchising-kauppiaiden vetämiä myymälöitä on 12 paikkakunnalla ympäri Suomea. 
Lue lisää.

12.11.2020

KK-Kylmäpalvelu Oy:n myynti Assemblinille

Avustimme myyjiä, kun ruotsalaisomisteinen Assemblin hankki KK-Kylmäpalvelu Oy:n osakekannan. KK-Kylmäpalvelu on yksi Suomen suurimmista kylmälaitteiden huolto- ja korjauspalveluihin erikoistuneista yrityksistä. Sen tärkeimmät asiakasryhmät ovat kunnat, ravintolat ja suurtalouskeittiöt, palvelutalot, teollisuus ja kaupanalan yritykset. 
Lue lisää.

23.10.2020

PHM Group Oy

PHM Group on Suomen nopeimmin kasvava kiinteistöhuoltoyhtiö. Se on tehnyt Ruotsissa ja Norjassa useita yritysostoja, joissa olemme avustaneet. Ostokohteina on ollut mm. Oslon suurin rappukäytävien siivousyritys Rene Trapper AS sekä omien alueidensa johtavat ruotsalaiset yritykset Renew Service AB ja Nordstaden AB. PHM:n pääomistaja on Norvestorin rahasto. 
Lue lisää.

30.9.2020

Robotmation Oy

Neuvoimme Robotmation Oy:tä, kun sijoitusyhtiö Korpi Capital Oy sekä ohjelmistotalot Reaktor Oy ja Dynamik Oy sijoittivat yhtiöön. Robotmation valmistaa pakkauslinjastoja mm. elintarviketeollisuudelle. Sijoitus mahdollistaa yrityksen merkittävän kasvun. 
Lue lisää.

28.8.2020

Epic Autokoulu Oy

Neuvoimme Epic Autokoulu Oy:tä espoolaisen Autokoulu Safiirin ja Kirkkonummen Autokoulu Pron hankinnassa. Epic on Suomen suurin kotimaisessa omistuksessa oleva kuljettajakoulutusalan toimija, joka kehittää ja modernisoi alaa innovoimalla uusia tehokkaita menetelmiä ja työkaluja. Yritys tunnetaan mm. pedagogisesti edistyksellisistä ajosimulaattoreista. Epicin suurin omistaja on Korona Investin pääomasijoitusrahasto. https://www.epicautokoulu.fi/yhtio/uutiset/

13.8.2020

Cibes Lift Group AB

Avustimme ruotsalaista Cibes Lift Group AB:ta, kun se hankki RH-Tekniikka Oy:n osakekannan. Cibes Hissit Oy on Suomen nopeimmin kasvava hissiyritys. Yritys on Suomen suurin räätälöityjen jälkiasennushissien toimittaja, ja tämän yritysoston ansiosta jälkiasennushissien myynti nousee yli 40 prosentilla.
Lue lisää.

11.8.2020

AMH-Systems Oy

Neuvoimme AMH-Systems Oy:n osakkeenomistajia yhtiön osakekannan myynnissä JTA Connection Oy:lle. Kuljetinratkaisuihin erikoistunut AMH-Systems on vahva toimija paperi-, panimo- ja elintarviketeollisuudessa sekä muussa pakkaavassa teollisuudessa. Muodostuneen konsernin liikevaihto on yli 20 miljoonaa euroa.
Lue lisää.

6.8.2020

Turun kaupunki

Avustimme Turun kaupunkia useita työntekijöitä koskeneessa työsuhderiidassa, jossa oli kysymys siitä, voitiinko muodollista jaksotyötä tehneet työntekijät siirtää yleistyöaikaan. Sekä Varsinais-Suomen käräjäoikeus että Turun hovioikeus katsoivat, että kaupungilla oli ollut oikeus tehdä mainittu muutos. Tuomio ei ole lainvoimainen.

3.8.2020

Geolinja Oy

Avustimme Geolinja Oy:tä sen ostaessa kaikki Heapson Oy:n ulkona olevat osakkeet. Heapson Oy on PE-muoviputkistojen sekä -kalvojen asennusyritys, jonka toiminnan painopistealue on Sotkamossa Terrafame Oy:n kaivoksella. Yhtiön liikevaihto oli yli 16 miljoonaa euroa vuonna 2019 ja se työllistää 70-80 työntekijää.

Viimeaikaisia referenssejä »