Referenssit

Pidämme aina asiakkaidemme nimet ja muut toimeksiantoja koskevat tiedot ehdottomasti salassa, mutta tässä mainituilta yrityksiltä olemme saaneet nimenomaisen suostumuksen näiden tietojen julkistamiseen.

16.5.2024

Asennustyö M Ahlqvist Oy

Neuvoimme myyjää Asennustyö M Ahlqvist Oy:n koko osakekannan myymisessä Relais Group Oyj:n konserniyhtiö Raskoneelle. Asennustyö M Ahlqvist on yli 30 vuotta toiminut raskaan kuljetuskaluston huolto- ja korjauspalveluita tarjoava yhtiö Varsinais-Suomessa ja se työllistää yhteensä 68 henkilöä.

25.4.2024

Ovaro Kiinteistösijoitus Oyj

Neuvoimme Ovaro Kiinteistösijoitus Oyj:tä tämän hankkiessa Jyväskylän ydinkeskustassa sijaitsevan kauppakeskus Forumin kiinteistön. Kiinteistön kauppahinta oli 7.000.000 euroa ja vuokrattavaa pinta-alaa on noin 16.400 m2.

12.3.2024

Ovaro Kiinteistösijoitus Oyj

Neuvoimme Ovaro Kiinteistösijoitus Oyj:tä tämän hankkiessa Kuopiossa sijaitsevan noin 14.000 m2:n teollisuus- ja toimistokiinteistön. Ovaron tavoitteena on muuttaa keskeisellä ja voimakkaasti kehittyvällä alueella sijaitsevan kiinteistön käyttötarkoitus liiketiloiksi.

20.2.2024

LogiSystems Oy

Avustimme ainoaa osakkeenomistajaa Juha-Pekka Wahlströmiä LogiSystems Oy:n osakekannan myynnissä. LogiSystems on vuonna 2016 perustettu ohjelmistotalo, joka erikoistunut tilaus-toimitusketjujen hallintaan sekä logistiikkapalveluja ostavien että palveluja tarjoavien yritysten näkökulmasta. Yhtiön tuotteita ovat KuljetusVelho, TilausVelho ja PoikkeamaVelho.

12.2.2024

Colmec AB

Neuvoimme ruotsalaista Colmec AB:tä Pentep Oy:n osakekannan hankkimisessa. Colmec on johtava raskaiden ajoneuvojen renkaiden jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Konsernin pääomistaja on Norvestorin rahasto. Yrityskauppa oli osa konsernin strategista laajentumista.

16.1.2024

Koodi / Sisu ry

Avustimme yhdessä Kasve Oy:n kanssa Koodi / Sisu ry:tä EU-hankintamenettelynä toteutetussa julkisessa hankinnassa, jossa perustettiin uudenlaiseen oppimismalliin perustuva yrityslähtöinen koodikoulu. Toimeksiantoomme sisältyi julkiseen hankintaan sekä koulutusalustaan liittyvät oikeudelliset asiantuntijapalvelut.

12.1.2024

Vakka-Suomen Puhelin Oy

Avustimme Vakka-Suomen Puhelin Oy:tä Plan 4 IT:n liiketoiminnan ostamisessa. Lue lisää: https://www.vsp.fi/yrityksille/ajankohtaista/vakka-suomen-puhelin-on-ostanut-plan-4-itn-liiketoiminnan.html

11.1.2024

Suomen Diesel Voima Oy

Avustimme myyjiä Suomen Diesel Voima Oy:n osake-enemmistön myymisessä Lagercrantz Groupille. SDV on Suomen johtava varavoimakoneiden ja palopumppujen valmistaja ja sillä on kattava kokemus luotettavien varavoimakoneiden ja palopumppuratkaisujen suunnittelusta, kehityksestä, valmistuksesta ja huollosta. Toimimme projektissa tiiviissä yhteistyössä myyjien taloudellisena neuvonantajana toimineen Nordic Growthin kanssa. Lue lisää: https://www.dieselvoima.fi/lagercrantz-ostaa-dieselvoiman/

11.1.2024

Auratum-Asunnot ja Newil&Bau

Avustimme Rausanne Oy:tä ja Auratum-Asuntoja, kun Newil&Bau Oy osti Rausanne-konserniin kuuluvan, laadukkaiden uudiskotien rakennuttamiseen erikoistuneen Auratum Asuntojen liiketoiminnan. Samalla Rausanne tuli Newil&Baun osakkaaksi.  Kaupan myötä Newil&Baun hankekanta nousi myyntiarvoltaan yli 650 miljoonaan euroon. https://www.kauppalehti.fi/uutiset/rakennusalalla-jattikauppa-okykotien-rakentaja-myy-liiketoimintansa/514a65ea-3b92-4c37-b9ca-ba10c0376ef6

28.12.2023

VSS Biopower Oy

Hoidamme VSS Biopower Oy:n konkurssipesää. Yritys on rakennuttanut Suomen ensimmäisen monituotebiojalostamon, jossa hyödynnetään ruokaketjun sivutuotteita ja vajaasti hyödynnettyjä biopohjaisia jakeita ja tuotetaan mm. biokaasua.

22.12.2023

Olmar Finland Oy

Neuvoimme Olmar Finland Oy:tä RP Logistics -konsernin osake-enemmistön hankkimisessa. Hamina-Kotkan satamassa ja sen ympäristössä toimiva RP Logistics Oy tytäryhtiöineen on alan merkittävä toimija, jonka liikevaihto on noin 20 M€. Olmarin pääomistaja on hollantilainen eläkevakuuttaja PGGM. https://www.talouselama.fi/uutiset/hollantilaisjatti-kiinnostui-suomen-satamista-tekeilla-yhdysvaltoihin-asti-ulottuva-verkosto/d4bddd28-6017-4edb-af3a-d3391e4693c1

14.12.2023

Trafomic Oy

Avustimme Trafomic Oy:tä Walle-tavaramerkin rekisteröinnissä EU-tavaramerkkinä. Sähköajoneuvojen Walle-latauslaitteet ovat Trafomicin ratkaisu sähköautojen yhä kasvavaan kotilataamisen tarpeeseen. Eräs toinen yritys teki väitteen rekisteröintiä vastaan. Euroopan unionin teollisuusoikeuksien virasto EUIPO hylkäsi väitteentekijän väitteen kokonaisuudessaan ja hyväksyi Trafomicin kannan siitä, ettei väitteentekijän ja Trafomicin tavaramerkkien välillä ole sekaannusvaaraa. Siten asiakkaamme tavaramerkki saatiin onnistuneesti rekisteröityä haetussa laajuudessa.

7.11.2023

Emmi-koti, Otso-koti ja Emmin Kammari

Avustimme myyjiä Turun Runoskylässä sijaitsevien hoivakotien Emmi-kodin ja Otso-kodin sekä Kaarinassa sijaitsevan Emmin Kammarin, myynnissä Esperi Care Oy:lle. Hoivakodit tuottavat ikäihmisille tarkoitettuja vaativan muistisairaiden ympärivuorokautisen asumisen palveluja.

30.10.2023

Ahooy Creative Oy

Avustimme Ahooy Creative Oy:tä liiketoimintakaupassa, jossa Ahooy Creative Oy hankki Talentree Oy:ltä digitaaliseen markkinointiin liittyvän liiketoimintakokonaisuuden.

28.9.2023

Topi Riivari Oy

Avustimme myyjiä Topi Riivari Oy:n osakekannan myynnissä ilmanvaihtoon, puhtaaseen sisäilmaan ja jäähdytykseen erikoistuneelle Cerville. https://www.talouselama.fi/uutiset/rakennusala-on-pahassa-pulassa-mutta-tama-yritys-porskuttaa/6a20078d-772c-4a76-b6c2-94f8f47b8d8d

21.9.2023

Luonkos Finland Oy

Neuvoimme Luonkos Finland Oy:n liiketoiminnan myynnissä E-Brands Globalille. Luonkos kehittää ja valmistaa luonnonkosmetiikkaa, joka on vegaanista, vedetöntä ja muovitonta. Liiketoimintakauppa mahdollistaa Luonkos-tuotteiden ja -brändin laajan kansainvälistymisen. Lue lisää.

11.9.2023

L-Group Oy

Avustimme L-Group Oy:tä ja sen osakkeenomistajia järjestelyssä, jossa L-Group Oy perusti HL-Hydraulics Oy -nimisen tytäryhtiön liiketoimintakokonaisuuden hankkimiseksi Hydroline Oy:ltä. Transaktiossa HL-Hydraulics Oy:lle luovutettiin Hydroline Oy:n aikaisemmin harjoittama huolto-, ja korjausliiketoiminta sekä projektisylinterien suunnittelu- ja valmistusliiketoiminta.

7.9.2023

Alisa Pankki Oyj

Neuvoimme Alisa Pankki Oyj:tä vuoden 2023 varsinaisen yhtiökokouksen järjestelyissä. Asianajaja Jarkko Ruohola toimi kokouksen puheenjohtajana. Kokouksessa mm. päätettiin yhtiön toiminimen muuttamisesta Alisa Pankki Oyj:ksi. ”Yhteistyö Lukander Ruoholan kanssa sujui todella hyvin”, kertoo lakiasiainjohtaja Piia Vuoti.

30.8.2023

Envor Group Oy

Avustimme Envor Group Oy:tä Envor-konsernin biokaasuliiketoiminnan myynnissä Nevel Oy:lle. Myyty liiketoiminta on yksi Suomen suurimpia biokaasun tuotantokokonaisuuksia, joka tuottaa energiaa 51 GWh. Osapuolet sopivat myös laajasta yhteistyöstä biohajoavien sivuvirtojen käsittelyssä. https://yle.fi/a/74-20047463

Lisää referenssejä »