Aiempia referenssejä

Pidämme aina asiakkaidemme nimet ja muut toimeksiantoja koskevat tiedot ehdottomasti salassa, mutta tässä mainituilta yrityksiltä olemme saaneet nimenomaisen suostumuksen näiden tietojen julkistamiseen.

 • Avustimme KPK Yhtiöt Oyj:tä, kun se hankki Suomalainen Lehtipaino Oy:n osake-enemmistön. KPK Yhtiöt -konserni on yrityskaupan jälkeen Suomen toiseksi suurin paikallismediatalo. Kaupan jälkeen konserni julkaisee yhteensä 16:ta paikallislehteä, kahdeksaa kaupunkilehteä, kahta maakuntalehteä ja yksittäisiä matkailulehtiä. Konsernin liikevaihto tulee olemaan noin 45 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 420 ihmistä. Lue lisää.
 • Neuvoimme myyjiä Logistikas Oy:n ja Logistikas Hankinta Oy:n osake-enemmistön myynnissä Sievi Capital Oyj:lle. Kilpailu- ja kuluttajavirasto hyväksyi yrityskaupan ilman ehtoja. Logistikas-ryhmä on yksi Suomen johtavia logistiikkapalvelujen tarjoajia, jonka palvelukokonaisuus sisältää lähilogistiikan, sisälogistiikan ja paikallisvarastoinnin, logistiikan asiantuntijapalvelut ja hankintapalvelut.  Lue lisää.
 • Olemme avustaneet Lyyti Oy:tä sen kansainvälistymisessä, mm. Lyytin ostaessa paikallisen jakelijansa Ranskassa sekä Lyytin laajentuessa Hollantiin.  Lyytin SaaS-pohjainen tapahtumanhallintajärjestelmä on markkinoiden kattavin. Yhtiön pääomistaja on Vaaka Partnersin rahasto. Lue lisää.
 • Olemme pitkään avustaneet Charmia Group Oy:tä sen kasvussa ja brändiuudistuksessa. Charmia Group Oy on keittiö- ja kylpyhuonekalusteita valmistava suomalainen perheyritys, joka on investoinut viime aikoina voimakkaasti omaan Charmia-mallistoon ja kotimaiseen tuotantoon Loimaan modernisoidussa, korkean automaatioasteen kalustetehtaassa. Charmia Groupin ensimmäinen Kalustetukku-myymälä avattiin Loimaalla 1993, ja nyt franchising-kauppiaiden vetämiä myymälöitä on 12 paikkakunnalla ympäri Suomea.  Lue lisää.
 • Avustimme myyjiä, kun ruotsalaisomisteinen Assemblin hankki KK-Kylmäpalvelu Oy:n osakekannan. KK-Kylmäpalvelu on yksi Suomen suurimmista kylmälaitteiden huolto- ja korjauspalveluihin erikoistuneista yrityksistä. Sen tärkeimmät asiakasryhmät ovat kunnat, ravintolat ja suurtalouskeittiöt, palvelutalot, teollisuus ja kaupanalan yritykset.  Lue lisää.
 • PHM Group on Suomen nopeimmin kasvava kiinteistöhuoltoyhtiö. Se on tehnyt Ruotsissa ja Norjassa useita yritysostoja, joissa olemme avustaneet. Ostokohteina on ollut mm. Oslon suurin rappukäytävien siivousyritys Rene Trapper AS sekä omien alueidensa johtavat ruotsalaiset yritykset Renew Service AB ja Nordstaden AB. PHM:n pääomistaja on Norvestorin rahasto.  Lue lisää.
 • Neuvoimme Robotmation Oy:tä, kun sijoitusyhtiö Korpi Capital Oy sekä ohjelmistotalot Reaktor Oy ja Dynamik Oy sijoittivat yhtiöön. Robotmation valmistaa pakkauslinjastoja mm. elintarviketeollisuudelle. Sijoitus mahdollistaa yrityksen merkittävän kasvun.  Lue lisää.
 • Neuvoimme Epic Autokoulu Oy:tä espoolaisen Autokoulu Safiirin ja Kirkkonummen Autokoulu Pron hankinnassa. Epic on Suomen suurin kotimaisessa omistuksessa oleva kuljettajakoulutusalan toimija, joka kehittää ja modernisoi alaa innovoimalla uusia tehokkaita menetelmiä ja työkaluja. Yritys tunnetaan mm. pedagogisesti edistyksellisistä ajosimulaattoreista. Epicin suurin omistaja on Korona Investin pääomasijoitusrahasto. https://www.epicautokoulu.fi/yhtio/uutiset/
 • Avustimme ruotsalaista Cibes Lift Group AB:ta, kun se hankki RH-Tekniikka Oy:n osakekannan. Cibes Hissit Oy on Suomen nopeimmin kasvava hissiyritys. Yritys on Suomen suurin räätälöityjen jälkiasennushissien toimittaja, ja tämän yritysoston ansiosta jälkiasennushissien myynti nousee yli 40 prosentilla. Lue lisää.
 • Neuvoimme AMH-Systems Oy:n osakkeenomistajia yhtiön osakekannan myynnissä JTA Connection Oy:lle. Kuljetinratkaisuihin erikoistunut AMH-Systems on vahva toimija paperi-, panimo- ja elintarviketeollisuudessa sekä muussa pakkaavassa teollisuudessa. Muodostuneen konsernin liikevaihto on yli 20 miljoonaa euroa. Lue lisää.
 • Avustimme Turun kaupunkia useita työntekijöitä koskeneessa työsuhderiidassa, jossa oli kysymys siitä, voitiinko muodollista jaksotyötä tehneet työntekijät siirtää yleistyöaikaan. Sekä Varsinais-Suomen käräjäoikeus että Turun hovioikeus katsoivat, että kaupungilla oli ollut oikeus tehdä mainittu muutos. Tuomio ei ole lainvoimainen.
 • Avustimme Geolinja Oy:tä sen ostaessa kaikki Heapson Oy:n ulkona olevat osakkeet. Heapson Oy on PE-muoviputkistojen sekä -kalvojen asennusyritys, jonka toiminnan painopistealue on Sotkamossa Terrafame Oy:n kaivoksella. Yhtiön liikevaihto oli yli 16 miljoonaa euroa vuonna 2019 ja se työllistää 70-80 työntekijää.
 • Neuvoimme PHM Groupin johtoon kuuluvia osakkeenomistajia Norvestorin rahaston hankkiessa yhtiön osake-enemmistön. PHM on Suomen nopeimmin kasvava kiinteistöhuoltoyhtiö. PHM:n liikevaihto on noin 120 miljoonaa euroa, ja yhtiö työllistää 1200 henkilöä. https://www.kauppalehti.fi/lehdistotiedotteet/intera-partners-kiinteistohuollon-nopein-kasvaja-phm-group-hakee-alan-johtajuutta-pohjoismaissa-norvestor-sijoittaa-yhtioon/bf3453ac-0efb-3e34-8c76-3908741c56a1
 • Neuvoimme Turun kaupungin omistamaa Kuntec Oy:tä energiainfraliiketoiminnan myynnissä Resolum Oy:lle. Tämän liiketoiminnan divestointi oli osa Kuntecin uudistumisprosessia.
 • Avustimme Bo Family Group Oy:tä sen ostaessa visualisointi- ja 3D-osaajan Unrealer Oy:n koko osakekannan. Itsenäisenä tulosyksikkönä Bo-konsernissa jatkava Unrealer vahvistaa Bo:n digitaalisia palveluita sekä erityisesti rakennuttajille tarjottavia markkinointi- ja myyntipalveluita. Viime vuonna yli 1,6 miljoonaa euroa vaihtanut, yli 30 prosenttia kasvanut ja vuoden 2019 Deloitte Fast 50 -listalla noteerattu Unrealer on erikoistunut palvelemaan rakennuttajia, kiinteistönomistajia sekä kiinteistönvälitysliikkeitä. Bo Family Groupin merkittävin liiketoiminta on nopeasti kasvanut kiinteistönvälitysyhtiö Bo LKV. Kymmenessä kotimaisessa kasvukeskuksessa toimiva Bo kasvoi noin 50 prosenttia vuonna 2019 ja saavutti 23 miljoonan euron liikevaihdon sekä johtavan markkina-aseman useissa kaupungeissa. https://bo.fi/bo-ja-unrealer-yhdistavat-voimansa-asuntokaupan-uudistamisessa/  
 • Avustimme Ovaro Kiinteistösijoitus Oyj:tä 33 miljoonan euron suuruisen rahoitusjärjestelyn toteuttamisessa.
  https://otp.tools.investis.com/clients/fi/ovaro_oyj/omx/omx-story.aspx?cid=2500&newsid=70050&culture=fi-FI
 • Neuvoimme Epic Autokoulu Oy:n osakkeenomistajia, kun Korona Invest Oy:n hallinnoima pääomasijoitusrahasto hankki yhtiön osake-enemmistön. Epic on Suomen toiseksi suurin ja nopeimmin kasvava autokouluyritys. https://www.talouselama.fi/uutiset/epic-tahyaa-ulkomaille-kilpaa-cap-groupin-kanssa-avuksi-tuli-uusi-paaomistaja/cc937b55-9b1f-4a8c-be6b-39438663efb8
 • Avustimme ostajaa liiketoimintakaupassa, jossa Telia Finland Oyj:n tytäryhtiön Kuulalaakeri Oy:n toimiva johto Petri Rehnberg ja Joni Öfverström ostivat Kuulalaakeri Oy:n koko liiketoiminnan. Kuulalaakeri on Suomen vanhin tekstiviestipalveluiden tuotekehitykseen ja toteutuksiin erikoistunut toimija, jonka päätuotteita ovat tekstiviestiliikenteen välitys ja lyhytsanomanumeroiden ylläpito.
 • Avustimme Bo LKV:n omistajia kaupassa, jossa pääomasijoitusyhtiö Saari Partners osti 52 prosenttia yhtiön osakkeista sen perustajilta. Kymmenessä kasvukeskuksessa toimiva Bo LKV kasvoi alkuvuonna miltei 70 prosenttia ja tähtää vuonna 2019 yli 24 miljoonan euron liikevaihtoon. Bon yrittäjät pitivät tärkeänä kaupan myötä Saari Partnersista saatavaa markkinointi-, rahoitus- ja kansainvälistymisosaamista sekä tukea asuntokaupassa vahvistuvan digitaalisuuden hyödyntämiseen. 
  https://www.talouselama.fi/uutiset/kiinteistovalitysmarkkinoille-rynninyt-bo-lkv-saa-uuden-enemmistoomistajan-yritys-uskoo-nousevansa-markkinajohtajaksi-lahivuosina-useissa-kasvukeskuksissa/d4971bff-7f10-424f-9e98-47292c2c65aa
 • Avustimme kiinteistönhuoltoyritys PHM Group Oy:tä neljässä yritysostossa Ruotsissa. Yrityskauppojen ansiosta konsernin liikevaihto nousi noin 120 miljoonaan euroon ja henkilöstömäärä noin 1 200:aan. PHM Groupin suurin omistaja on pääomasijoittaja Intera.
 • Neuvoimme Lyyti Oy:n osakkeenomistajia, kun Vaaka Partnersin pääomasijoitusrahasto hankki yhtiön osake-enemmistön. Lyytin tapahtumanhallintaohjelmistoa on käytetty yli 65 000 tapahtumassa. Yhtiön tavoitteena on kasvaa lähiaikoina viisinkertaiseksi ja saavuttaa merkittävä markkina-asema Euroopassa. https://paaomasijoittajat.fi/vaaka-partners-tukemaan-lyytin-kansainvalista-kasvua/
 • Avustimme Investors House Oyj:tä yhtiön myydessä Porin ydinkeskustassa sijaitsevan hotelli- ja toimitilakiinteistön suomalaiselle ostajalle. https://www.arvopaperi.fi/porssitiedotteet/investors-house-oyj-myy-kiinteiston-porista-9-6-m-velattomalla-kauppahinnalla/5fab1a59-1bfe-4a5d-8e87-b67c3731cfc7
 • Avustimme Vakka-Suomen Puhelinta SataCom Oy:n osakekannan kaupassa. Yrityskaupalla Vakka-Suomen Puhelin vahvistaa merkittävästi asemaansa yritysten IT-kumppanina Länsi-Suomessa. SataCom on vuonna 1989 perustettu yritysten IT-palveluiden ja -laitteiden kokonaistoimittaja.  Vakka-Suomen Puhelin tarjoaa yrityksille valtakunnallisesti IT-, tietoliikenne- ja contact center -palveluja. Yhtiö työllistää lähes 370 työntekijää Raumalla, Turussa sekä Uudessakaupungissa. 
 • Avustimme Bassadone Automotive Nordic Oy:tä sen perustaessa norjalaisen liikepankin DNB:n kanssa nimellä DNB Auto Finance Oy toimivan yhteisyrityksen. Järjestelyllä DNB etabloituu Suomen markkinoille uutena autokaupan rahoituksen toimijana. Bassadonen kannalta yhteisyritys on strateginen askel liiketoiminnan kasvattamiseksi Suomessa. Bassadone maahantuo Suomeen 10:tä automerkkiä.  https://news.cision.com/fi/bassadone-automotive-nordic/r/dnb-ja-bassadone-tuovat-uuden-autorahoitusyhtion-suomeen,c2788129
 • Avustimme LSO Osuuskuntaa HKScan Oyj:n osakeantiin ja rahoitusjärjestelyihin liittyvässä hankkeessa. https://www.hkscan.com/fi/uutishuone/stock-releases/2019/05/hkscan-oyj-suunnittelee-osakeantia-c3291479/
 • Avustimme Patentti- ja rekisterihallitusta säätiön hallituksen jäsenten erottamista koskevassa oikeudenkäynnissä. Hovioikeus hyväksyi kaikki päämiehemme PRH:n vaatimukset ja erotti kaksi säätiön hallituksen jäsentä, koska he olivat pitkään laiminlyöneet osallistua säätiön hallituksen kokouksiin.
 • Neuvoimme Corporate Spirit Oy:n osakkeenomistajia yhtiön osakekannan myynnissä VMP Oyj:lle. Corporate Spirit on henkilöstö-, johtamis- ja asiantuntijatyön tutkimuksiin ja kehittämiseen keskittyvä yritys. Corporate Spiritin kehittämät modernit työkalut ja teknologiat mahdollistavat tiedon ketterän ja reaaliaikaisen keräämisen sekä analysoinnin. https://www.kauppalehti.fi/uutiset/vmp-ostaa-corporate-spiritin/48cbf0ee-c94c-4314-901c-4718a567c679
 • Avustimme Investors House Oyj:tä yhtiön myydessä noin 100 huoneistoa käsittävät asuntokohteet kansainväliselle sijoittajalle. https://www.arvopaperi.fi/porssitiedotteet/investors-house-toteutti-asuntokohteiden-myynnin-kansainvaliselle-sijoittajalle/b2ed8045-10fc-4c42-9458-15b1140b3189
 • Neuvoimme EcoEnergy Oy:tä Äänekosken biokaasulaitoksen myynnissä Metsä Fibrelle. Laitos on maailmanlaajuisesti ensimmäinen tämän tyyppisten biomassojen käsittelyyn toteutettu biokaasulaitos. http://aksa.fi/aanekosken-biokaasulaitos-metsa-fibren-omistukseen/
 • Avustimme myyjää Vohek Oy:n osakekannan myymisessä ruotsalaiselle El-Björn AB:lle. Vohek valmistaa sähkökeskuksia. Vohek Oy:n osakekannan hankkimisella El-Björn vahvistaa tuotevalikoimaansa ja asemaansa Suomen markkinoilla. https://www.vohek.fi/uutiset/el-bjorn-ab-ostanut-vohek-oyn/
 • Avustimme Rush Factory Oyj:tä yhtiön listautuessa Nasdaq First North Finland -markkinapaikalle. Toimeksiantomme käsitti kaiken First North -listaukseen liittyvän juridiikan kuten legal due diligence -tarkastuksen suorittamisen sekä listautumisantiin ja yhtiöesitteeseen liittyvän juridisen neuvonannon. Rush Factory on kansainvälinen elämystehdas, joka kehittää ja toteuttaa ainutlaatuisia tapahtuma- ja elämyskonsepteja. https://www.arvopaperi.fi/uutiset/uusi-yhtio-aloittaa-tanaan-first-northissa/738a21b0-95c7-3495-83ba-80760a02c3a8
 • Neuvoimme Porvoon Huoltomiehet Oy:tä kiinteistönhuoltoliiketoiminnan ja tytäryhtiöiden myynnissä pääomasijoittaja Interalle. Porvoon Huoltomiehet -konserni toimii valtakunnallisesti ja on yksi Suomen suurimmista kiinteistöhuoltoyhtiöistä. Myytyjen toimintojen liikevaihto on yli 40 milj. euroa ja ne työllistävät  noin 500 henkilöä. https://interapartners.fi/fi/ajankohtaista/intera-sijoittaa-porvoon-huoltomiehiin
 • Avustimme Amslift Oy:n osakkeenomistajia yhtiön osakekannan myynnissä ruotsalaisen Cibes-konsernin tytäryhtiölle Cibes Hissit Oy:lle. Amslift oli Suomen suurin yksityisessä omistuksessa oleva hissiyritys, ja se toimittaa jälkiasennushissejä, hissejä uudisrakennuksiin sekä tavara-, auto- ja potilashissejä. https://www.kauppalehti.fi/uutiset/suomen-suurin-yksityinen-hissiyhtio-yhdistyy-kilpailijaansa/decd1eaa-d2bb-3c66-983a-b72e36687186
 • Neuvoimme Aura Klinikka Oy:n ja Medisonar Oy:n fuusiossa. Fuusiossa syntyneen uuden lääkärikeskuksen palveluihin kuuluvat lapsettomuustutkimukset ja hedelmöityshoidot, gynekologiset palvelut, ultraäänitutkimukset, urologia, seksuaaliterapia ja fysioterapia. Uusi yritys jatkaa toimintaansa Aura Klinikan nimellä.
  https://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/4147236/Medisonar+ja+Aura+Klinikka+yhdistyvat+Turussa
 • Avustimme Turun kaupunkia useita työntekijöitä koskeneessa työsuhderiidassa, jossa oli kysymys siitä, voitiinko muodollista jaksotyötä tehneet työntekijät siirtää yleistyöaikaan. Varsinais-Suomen käräjäoikeus katsoi, että kaupungilla oli ollut oikeus tehdä mainittu muutos.
 • Toimimme myyjien neuvonantajana monivaiheisessa järjestelyssä, jossa Hämeenlinnan kaupungin, Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin ja Riihimäen terveyskeskuksen kuntayhtymän omistama Tekme Oy ja Hämeenlinnan kaupungin omistama Linnan Ateriapalvelut Oy on myyty Palmia Oy:lle. Yhtiöt toimivat Kanta-Hämeessä ja suurimpia asiakkaita ovat mm. sairaanhoitopiirin ja Hämeenlinnan kaupungin toimijat. Lisäksi osana kokonaisjärjestelyä Tekme Oy:n logistiikkaliiketoiminta myytiin Hämeenlinnan Kaupungin ja Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin perustamalle Kantalogistiikka Oy:lle. Tekmessä on noin 350 työntekijää erilaisissa palvelukohteissa mm. kouluissa, sairaaloissa ja kauppakeskuksissa. Palmia Oy:lle myytävän kokonaisuuden liikevaihto oli noin 25 miljoonaa euroa. https://www.palmia.fi/fi/ajankohtaista/palmia-oy-laajentaa-toimintaansa-etela-suomessa-yritysostolla/
 • Avustimme Orava Asuntorahasto Oyj:tä yhtiön muuntautuessa Ovaro Kiinteistösijoitus Oyj:ksi ja uudelleenlistautuessa Helsingin pörssiin. Toimeksianto käsitti mm. vaihtoehtorahastolain soveltamista koskevan päätöksen hakemisen Finanssivalvonnalta, yhtiöjärjestysmuutoksen valmistelun ja toteuttamisen sekä avustamisen yhtiön osakkeen uudelleen listausta koskevassa prosessissa. Rakennemuutoksen myötä Ovaro Kiinteistösijoituksesta tuli ensimmäinen REIT-rahastostatuksesta luopunut suomalaisyhtiö. https://www.arvopaperi.fi/kaikki_uutiset/orava-muuttui-ovaro-kiinteistosijoitukseksi-uudelleenlistautuu-tanaan-6743085
 • Avustimme myyjiä yritysjärjestelyssä, jossa pääomasijoitusyhtiö Summa Equity osti Hytest Oy:n enemmistöosuuden. Toimeksianto käsitti osakkeiden myyntiin liittyvän verosuunnittelun sekä kauppaan ja myyjien uudelleensijoitukseen liittyvien sopimusten laadintaa ja neuvottelut. Hytest Oy valmistaa vasta-aineita ja antigeenejä diagnostiikkateollisuuden käyttöön. Yhtiö työllistää noin sata työntekijää. Sen asiakkaita ovat merkittävät in vitro -diagnostiikka-alalla toimivat yritykset. Hytest Oy toimii eri puolilla maailmaa, muun muassa Yhdysvalloissa, Aasiassa ja Euroopassa. https://www.talouselama.fi/uutiset/kasvua-lemmikkielainten-diagnostiikasta/d93c8cea-3709-3673-b0c8-22844315c5a5
 • Avustimme Plantui Oy:tä yhtiön neuvotellessa kumppanuussopimuksesta BSH Hausgeräte GmbH:n (Bosch) kanssa. 
 • Avustimme Bassadone Automotive Groupiin kuuluvaa Auto-Bon Oy:tä yrityskaupassa, jossa se osti Peugeot-autojen maahantuojan K.W. Bruun Baltic OÜ:n sen tanskalaiselta omistajalta. Yrityskaupalla Bassadone Automotive  Group aloitti Peugeot-autojen maahantuonnin Latviassa, Liettuassa ja Virossa. Yrityskauppa edellytti yrityskauppavalvonnan viranomaislupia kussakin maassa.
 • Neuvoimme Raisio Oyj:tä naudanrehuliiketoiminnan myynnissä ruotsalaiselle Lantmännenille.  Myydyn liiketoiminnan liikevaihto on 74 milj. euroa. Kauppaan kuului myös tunnettuja immateriaalioikeuksia. https://www.kauppalehti.fi/uutiset/raisio-myy-naudanrehut-lantmannenille-34-miljoonalla-eurolla—toimitusjohtaja-selvasti-voitollinen-kauppa/nBvaQrHU
 • Avustimme myyjää yritysjärjestelyssä, jossa Restamax Oyj:n tytäryhtiö Smile Henkilöstöpalvelut Oy osti vuokratyöyhtiö Adicio Oy:n enemmistöosuuden. Adicio Oy on erikoistunut tuomaan ulkomaista rakennustyövoimaa Suomeen.  https://www.ess.fi/uutiset/talous/art2446222
 • Neuvoimme Optomed Oy:tä Commit; Oy:n osakekannan ostossa. Optomed Oy on nopeasti kasvava suomalainen lääketieteen teknologiayritys, joka on erikoistunut verkkokalvon kuvantamislaitteisiin ja -ratkaisuihin. Commit; Oy kehittää ja myy ohjelmistoratkaisuja terveydenhuollon organisaatioille. Yrityskaupan jälkeen yhtiöt muodostavat vahvan kansainvälisen, erilaisten sairauksien seulontaratkaisujen toimittajan. 
 • Avustimme yhdysvaltalaista PerkinElmer Inc:iä sen tehdessä sijoituksen Nightingale Health Oy:hyn. Sijoitus on osa strategista yhteistyötä, jonka tavoitteena on kehittää uudenlaisia ratkaisuja maailmanlaajuisiin sairauksiin.
 • Avustimme Investors House Oyj:tä sen sopiessa rahastoyhtiö Dividend House Oy:n osake-enemmistön kaupasta. Kaupan toteuttaminen edellyttää Finanssivalvonnan hyväksymistä. Dividend House on kotimainen vuonna 2009 perustettu osinkosijoittamiseen keskittyvä rahastoyhtiö. Kaupan toteutuksen jälkeen Dividend House sai AIFM-toimiluvan ja laajensi yhtiön rahastovalikoimaa vaihtoehtoisrahastoihin.
 • Avustimme Porvoon Huoltomiehet Oy:tä, kun se myi Delete Group Oy:lle teollisuuspuhdistus- ja viemäripalveluihin erikoistuneet tytäryhtiönsä Uudenmaan Erikoispuhdistus Oy:n ja T&K Karppanen Oy:n sekä Kaivopumppu M Kulmala Oy:n tytäryhtiöineen. Myytyjen yritysten yhteenlaskettu liikevaihto on noin 20 milj. euroa.
 • Avustimme Booky.fi Oy:tä osakekaupassa, missä Booky.fi Oy osti kirja-alalla toimivan merkittävän logistiikkaoperaattorin, Porvoon Kirjakeskus Oy:n koko osakekannan Bonnier Kirjat Suomi Oy:ltä.
 • Avustimme Creativ Company A/S:ää osakekaupassa, missä Creativ Company A/S osti 65 prosentin osuuden Sinelli Oy:n osakkeista kolmelta yksityishenkilöltä. Creativ Company A/S:n omistusosuus Sinelli Oy:stä on järjestelyn jälkeen 90 prosenttia.
 • Avustimme Arjasmaa Yhtiöt Oy:tä osakekaupassa, missä Arjasmaa Yhtiöt Oy osti ensi vaiheessa enemmistön Helsingissä toimivan arvostetun rakennusliikkeen Rakennus Oy Isotalon osakkeista Autonomia Oy:ltä. Järjestelyyn kuuluu myös osto-optio loppujen osakkeiden hankkimiseksi 3-5 vuoden aikana. 
 • Avustimme Investors House Oyj:tä sen tehdessä ja toteuttaessa vapaaehtoisen julkisen vaihtotarjouksen Orava Asuntorahasto Oyj:n osakkeista. Vaihtotarjouksen toteuttamisen myötä Investors House Oyj:stä tuli Orava Asuntorahasto Oyj:n selkeä pääomistaja 25,2 prosentin omistusosuudella. 
 • Avustimme uuden Onvest Oy:n osakkeenomistajia nykyisen Onvest Oy:n jakautumisessa. Jakautumisessa syntyvät kaksi yritystä jatkavat toimintojaan itsenäisesti perinteikkään suomalaisen perheyhtiön arvo- ja osaamispohjalta. Onvest-konserni on merkittävä suomalainen perheyritys, jonka palveluksessa työskentelee noin 3 000 henkilöä. Ennen jakautumista yhtiön liikevaihto oli 1 035 miljoonaa euroa.
 • Avustimme sveitsiläistä Fromm Groupia Octomeca Oy:n osakkeiden hankinnassa. Octomeca valmistaa automaattisia kiristyskäärintäkoneita, ja sen tuotannosta 90 % menee vientiin.
 • Avustimme myyjää yritysjärjestelyssä, jossa Asiakastieto Group Oyj osti sähköisen viestinnän ja markkinoinnin palveluita tuottavasta Websonic Oy:stä jakautumisella muodostuneen Emaileri Oy:n koko osakekannan.
 • Avustimme Stockmann  Oyj Abp:tä  yritysjärjestelyssä, jossa sen Stockmann Herkku -nimellä harjoittama ruokakauppaliiketoiminta myydään S-ryhmälle. Järjestelyssä kuudessa eri Stockmann -tavaratalossa toimivat Stockmann Herkku  -liikkeet myydään HOK-Elannolle, Turun Osuuskaupalle ja Pirkanmaan Osuuskaupalle. Lisäksi ostajina ovat Meira Nova Oy ja SOK. 
 • Avustimme Investors House Oyj:tä osakevaihdossa, jolla yhtiö hankki omistukseensa aiemmin 30-prosenttisesti omistamansa Kampus Skinnarila Oy:n loppuosakekannan. Avustimme samalla Investors House Oyj:tä osakevaihdossa annettujen uusien osakkeiden listalle hakemisessa ja tähän liittyneen arvopaperimarkkinalain mukaisen listalleottoesitteen laatimisessa.
 • Neuvoimme NEO Terveys Oy:n osakkeenomistajia yhtiön osakekannan myynnissä Mehiläinen Oy:lle. Yrityksen noin 100 osakkeenomistajaa kokivat, että yhdistyminen alan johtavaan toimijaan tuo uusia mahdollisuuksia ja mm. vahvat kehitysresurssit, edistykselliset digipalvelut sekä laajan palveluverkoston.
 • Avustimme Suomessa jo useiden merkkien maahantuojana  toimivaa Bassadone Groupia yrityskaupassa sekä siihen liittyvässä  yrityskauppavalvonta-asiassa sen ostaessa Auto-Bon Oy:n osakekannan ja Maan Auto Oy:n liiketoiminnat Veho Groupilta. Kaupalla Bassadone hankkii Peugeot, Citroën ja DS-merkkien maahantuonnin. 
 • Avustimme  Stockmann Oyj Abp:tä Hobby Hall -liiketoiminnan myynnin toteuttamisessa SGN Group Oy:n uudelle tytäryhtiölle meille siirtyneessä toimeksiannossa.
 • Toimimme myyjien juridisena neuvonantajana osakekannan kaupassa, jossa saksalainen EJOT-konserni hankki Sormat Oy:n omistukseensa.
 • Neuvoimme Opteam Lounais-Suomi Oy:n osakkeiden myynnissä.
 • Avustimme Booky.fi Oy:tä yrityskaupassa, jossa Booky.fi Oy osti noin 90 prosentin osuuden BTJ Finland Oy:n osakekannasta BTJ Sverige Ab:ltä.
 • Avustimme Rocsole Oy:tä rahoitusjärjestelyssä, jossa johtavana sijoittajana toiminut öljy-yhtiö Shell teki huomattavan sijoituksen yhtiöön.
 • Neuvoimme Ursuk Oy:n osakekannan myynnissä belgialaiselle pörssiyhtiölle Sioen Industriesille. Ursuk Oy valmistaa huippulaatuisia sukellus-, pelastus- ja purjehduskuivapukuja tuotemerkillä Ursuit.
 • Avustimme Investors House Oyj:tä sen hankkiessa Skinnarilan kampuksen ja palveluliiketoiminnan Technopolis Oyj:ltä.
 • Neuvoimme Tietokeskus-konsernin osakkeenomistajia, kun pääomasijoitusyhtiö Vaaka Partners tuli konsernin enemmistöosakkaaksi 67 prosentin omistusosuudella. Tietokeskuksen toimiva johto jatkaa yhtiön vähemmistöomistajina. Tietokeskuksen tavoitteena on kasvattaa liikevaihto 100 miljoonaan euroon.
 • Avustimme Plc Uutechnic Group Oyj:tä henkilöstöannin toteuttamisessa ja uusien osakkeiden listalle ottamisessa sekä arvopaperimarkkinalain edellyttämän tiedonantovelvollisuuden täyttämisessä.
 • Toimimme juridisena neuvonantajana liiketoimintakaupassa, jossa maa- ja metsätalousministeriön alaisen Suomen metsäkeskuksen OTSO Metsäpalvelut -liiketoimintayksikkö myytiin Helmet Business Mentors Oy:n sekä liiketoimintayksikön toimivan johdon perustamalle uudelle yhtiölle. Liiketoimintakaupan taustalla on laki Suomen metsäkeskuksesta, jonka mukaan liiketoiminta on irrotettava kokonaan metsäkeskuksesta.
 • Avustimme AW-Energy Oy:tä Euroopan Investointipankin tehdessä yhtiöön 10 milj. euron sijoituksen. Tämä oli ensimmäinen rahoitus  InnovFin Energy Demonstration Project (EDP) -ohjelmasta.
 • Neuvoimme TicBits Oy:tä australialais-hongkongilaisen Animoca Brandsin hankkiessa yhtiön osakekannan. 
 • Avustimme TunturiTec Oy:tä W-Rix Oy:n osake-enemmistön hankinnassa Econet Group Oy:ltä. 
 • Avustimme Suvanto Trucks Oy:n osake-enemmistön myynnissä Sievi Capital Oyj:lle.
 • Neuvoimme EET Europarts Oy:tä VisioStore Oy:n osakekannan hankinnassa.
 • Neuvoimme Corporate Spirit Oy:tä IC Insight Oy:n liiketoiminnan hankinnassa.
 • Avustimme Arjasmaa CC Oy:tä Rakennusliike Kemppe Oy:n osake-enemmistön ostossa.
 • Avustimme Korona Investin Palvelurahastoa kieli-, viestintä- ja koulutuspalveluiden tuottamiseen erikoistuneen AAC Global Oy:n osakekannan ostossa Sanoma Oyj:ltä.
 • Avustimme NEO Terveys Oy:tä Lääkärikeskus Aavan Turun-työterveysyksikön liiketoiminnan hankinnassa.
 • Toimimme Rocsole Oy:n avustajana rahoitusjärjestelyssä, jossa espanjalainen öljy- ja kaasujätti 
  Repsol teki merkittävän sijoituksen yhtiöön.   
 • Avustimme biolääketieteellistä kehitystyötä tekevää Aurealis Oy:tä kansainvälisessä rahoitusjärjestelyssä. 
 • Neuvoimme Food Folks & Fun Oy:tä viiden McDonalds-ravintolan liiketoiminnan myynnissä. 
 • Avustimme Investors House Oyj:tä arvopaperimarkkinalain mukaisen listalleottoesitteen laatimisessa ja osakeannin toteuttamisessa. 
 • Avustimme perheyhtiötä konserniavustuksen vaikutusta vähemmistöosinkoon koskevassa jutussa, jossa korkein oikeus hylkäsi kaikki yhtiön vähemmistöosakkaiden vaatimukset samanaikaisesti kuin ns. Finnlines-jutussa. 
 • Neuvoimme Dometal Oy:tä sen ostaessa Vieskan Metalli Oy:n liiketoiminnan. 
 • Avustimme Hexaplan Oy:tä verkkokauppajärjestelmän toimitusta koskevassa riita-asiassa, jossa Keskuskauppamarin välimieslautakunnan asettama välimiesoikeus hyväksyi päämiehemme kanteen ja hylkäsi vastapuolen vaatimukset kaikilta osin.
 • Neuvoimme Optomed Oy:tä Robert Bosch Venture Capital GmbH:n sijoittaessa yhtiöön.
 • Avustimme Neljä Astetta Oy:n osakkeenomistajia brittiläisen Core Assets Group Ltd:n ostaessa yhtiön osakekannan.
 • Avustimme uuden pääomasijoitusrahaston Kasvattajarahasto Ky:n perustamisessa ja markkinointiluvan hakemisessa Finanssivalvonnalta. 
 • Avustimme Huttulan Kukko Oy:tä yhtiön liiketoiminnan myynnissä Scandi Standard AB:n (publ.) tytäryhtiölle.
 • Neuvoimme yritysjärjestelyssä, jossa Aboa Venture Management Oy:n johtama sijoittajaryhmä ja toimiva johto hankkivat Uudenkaupungin Työvene Oy:n osakekannan.
 • Toimimme Teleste Oyj:n neuvonantajana Mitron Group Oy Ltd:n osakekannan hankinnassa. 
 • Avustimme Ledil Oy:tä yhtiön osake-enemmistön myynnissä ruotsalaiselle Ratokselle 97 milj. euron yritysarvolla. 
 • Avustimme Petrasol Oy:n osakkeenomistajia englantilaisen Regus Groupin ostaessa yhtiön osakekannan.  
 • Avustimme Sataservice-Yhtymää sen myydessä liiketoimintayhtiönsä Vaaka Partnersin johtamalle sijoittajaryhmälle. 
 • Avustimme Röchling LERIPA GmbH & Co. KG:a yhtiön myydessä Röchling Leripa Papertech Service Oy:n osakekannan.